/Klantenservice
Klantenservice 2017-04-05T14:50:40+00:00

Retourneren
U heeft bij ons 14 dagen niet goed geld terug garantie. Geeft u binnen 14 dagen aan dat u zich wilt beroepen op uw herroepingsrecht, dan kunt u het product retour sturen en dan zal uw aankoopbedrag na ontvangst binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. (Exclusief verzendkosten). De verzendkosten voor het retour sturen van het product zijn voor de koper. Producten mogen uit de verpakking worden gehaald, maar dienen -indien redelijkerwijs mogelijk- ongebruikt, als nieuw, in een onbeschadigde verpakking (gelijk aan de originele verpakking) en compleet met alle toebehoren te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is heeft Androidboxen het recht om het product tegen een deel van de aankoopwaarde te vergoeden.

Voordat u een product kunt retourneren dient u daar bij voorkeur bevestiging voor te hebben gekregen. Enkele producten zoals software, verbruiksartikelen en producten op maat zijn namelijk uitgesloten van retour. Uw aanvraag wordt vervolgens beoordeeld door een medewerker. Na acceptatie van uw retour aanvraag krijgt u instructies hoe u het product kunt aanleveren. Aanvragen kunnen worden gedaan via e-mail: info@androidboxen.nl

Als u bevestiging heeft gekregen dat u het product kunt retourneren kan het pakketje naar het onderstaand adres worden gestuurd.

Androidboxen
Enschotsestraat 111-04
5014DD Tilburg
Nederland

Garantie
Op alle producten die Androidboxen aanbied geldt een garantietermijn van twee jaar. Graag maken wij u erop attent dat de rechten op garantie vervallen wanneer u zelf veranderingen aan het product aanbrengt, zoals het installeren van een custom ROM. Voor defecten die binnen de garantie valt geldt de bovenstaande retourprocedure.

Klachten
Verloopt het bestellen of retourneren niet zoals u verwacht, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Elke klacht wordt met uiterste zorg behandeld. Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen middels e-mail / telefoon. Gegevens die u in ieder geval dient te melden:
• uw voor- en achternaam
• uw e-mail adres en telefoonnummer
• de klacht- en / of probleemomschrijving
• uw referentie (bestel nummer)

Contact
Contact met Androidboxen kan via e-mail: info@androidboxen.nl